Tefal FZ 700038 ActiFry

Tefal FZ 700038 ActiFry zobrazit galerii
hodnocení produktu (159)
     

Cena produktu Tefal FZ 700038 ActiFry není známa.

 

Popis produktu Tefal FZ 700038 ActiFry: Fritéza Tefal FZ 700038 ActiFry - Hlavní produkt konceptu Zdravě a chutně - Největší inovace v oblasti fritování všech dob - Pouze 3% tuku v 1 kg hranolek s použitím jediné lžíce oleje - Patentova... > více informací

 
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

Lada
07.05.2014 - 12:11:56
  • Koupila jsem si tuto fritézu, jelikož miluji hranolky, ale hranolky připravované v troubě jsou vždy trochu suché. Hranolky připravené v Actifry vyšly báječně - ne tak jako "pravé" hranolky, ale tisíckrát lépe než hranolky z trouby.Řekla bych, že pokud trochu přimhouříte oči nad naprostou dokonalostí a o něco víc nad obsahem tuků, stálo za to si ji pořídit. Připravila jsem vynikající míchanou smaženou zeleninu (podle receptu na přípravu smažených krevet z přiložené kuchařky). Zkusila jsem i připravit bramborové hranolky, aniž bych je zbytečně loupala. Zjistila jsem, že brambory jsou nejlepší, když je jen nakrájíte a dáte do fritézy. Mohu vám ji doporučit, pokud nemůžete používat pánev WOK na elektrickém sporáku. Zkoušela jsem smažit hranolky na pánvičce, ale z toho je jen nepořádek - tahle fritéza je fantastická.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (1)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

Zdeněk
09.04.2014 - 22:47:00
  • Pro veřejnost bude dobré asi odtajnit některé informace, které jsem nebyl schopen zjistit ani v prodejně a které mne nejvíce zajímaly. (Hledal jsem fritézu především na hranolky)
  • Doba přípravy: hranolky z brambor 35-40min. (předsmažené jsou rychlejší cca 25-30 min. a není potřeba vůbec přidávat olej). Zhruba 5-10 min. před koncem je objem hranolků podstatně menší a lze přihodit např. nakrájenou klobásu, která se rovnoměrně opeče.
  • Hlučnost: Fritéza pracuje na principu horkovzdušné trouby. Charakterem připomíná slabší zvuk vysavače. V bytě 2+1 se před tímto zvukem neukryjete. Nicméně myslím, že tohle je v pořádku.
  • Ergonomie: Všude přístroj, minimální prostor k vaření.. Určitě by šlo vyřešit lépe. Můžete vidět v prodejně.
  • Kvalita: Přístroj je z části masivní, pevný a dobře konstruovaný. Z části však připomíná výrobek z "asijské tržnice". To se týka především nejvíce používaných součástí.
  • Držadlo pánve se mi po 14dnech začalo uvolňovat, takže budu možná brzy servírovat na zem. I když zatím drží, tak je znát, že má co dělat, aby plnou (běžně) pánev udrželo. Přitom vůbec nemuselo bých sklápěcí..
  • Průhledný kryt je také vyroben a přichycen stylem "tak-tak". A to nemluvím o dalších plastových součástech, které jsem si musel očistit od plastových "otřepených hran", jinak bych měl zřejmě plast i v jídle..
  • Přiložená zelená lžíce je zbytečná, olej lze nalít klidně přímo z láhve. Tato lžíce se poměrně špatně ,myje od oleje, takže ji nepoužívám..
  • Shrnutí: Celkově se přístroj chová spolehlivě, ale bude potřeba opatrné zacházení, aby něco neupadlo, nezlomilo se. Výhodou je dobrá rozebiratelnost za účelem mytí. Hranolky jsou chutné a naplňují moji představu. Přístroj doporučuji. Po pravdě řečeno, stejně není jiný tohoto druhu na trhu..
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (0)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

ZDF
13.12.2013 - 17:50:22
  • chuť potravin, úspora oleje
 
  • nevhodné např. na polotovar - bramboráčky,
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (0)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

alena
13.12.2013 - 17:50:09
  • hranolky jsou dobre, nic jineho jsem zatim nezkousela
 
  • hlucnost...ale asi neco za neco... malo oleje, vice hluku
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (0)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

raklom
13.12.2013 - 17:50:07
  • spokojenost se vším
 
  • zbytečná lžička
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (0)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

Andrea
13.12.2013 - 17:50:00
  • Měla jsem možnost ji vyzkoušet ještě před tím, než jsem si ji zakoupila. Jeden člen kurzu hubnutí ji přinesl do skupiny a ukázal nám, jak se dělají hranolky s použitím "lehkého smažení". Jaké bylo pro mne překvapení, když jsem ochutnala hranolky s chutí hranolek připravených ve fritéze, ale bez použití tuku. Mám tento výrobek 14 dnů a již jsem ho 6 x využila. Chutné, chutné, velmi, velmi chutné!!!!
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

Ludmila
13.12.2013 - 17:49:13
  • Jeden z nejlepších kuchyňských "pomocníků", které jsem kdy měla. Je velmi jednoduchá na obsluhu a velice jednoduše ji lze rozebrat a vyčistit (je možné ji mýt v myčce). Nemám představu JAK funguje, pouze vím, že funguje. Doposud jsem zkoušela pouze nakrájené brambory, které chutnaly super a mají méně tuku než kupované hranolky, ale jednou když jsme přišli pozdě v noci domů jsem zkusila i kupované hranolky a také se moc povedly. Lze v ní připravit opečené brambory, které jsou fantastické a pečená kořenová zelenina je také skvělá. Zkusila jsem několik receptů z kuchařky, která je přiložena k výrobku a nejlepší bylo kuře s ananasem. Veškeré ingredience jsem odměřila odměrkou, která je také součástí výrobku. Oblíbila jsem si ji natolik, že jsem se vrátila a koupila ji i své mámě.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

Kamila
13.12.2013 - 17:48:31
  • Poněkud dražší výrobek, ale lze v něm jednoduše udělat hranolky s použitím méně tuku, které chutnají dobře. Plus tohoto výrobku jsou relativně nízké náklady na olej v porovnání s běžnou fritézou a omezení zápachu. Mínusem je, že její objem není dostatečný pro čtyřčlenou rodinu, zvláště pokud máte dvě malé děti. Každopádně vzhledem k tomu, že nám po celou tu dobu stále dobře funguje, jedná se o koupi, která se vyplatí.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

Láďa
13.12.2013 - 17:47:49
  • Koupil jsem ji asi před 4 měsíci a nemohl jsem vůbec uvěřit, jak dobré mohou být hranolky, jsou ještě lepší než kupované. Nic jiného jsem v této fritéze nezkoušel. Její čištění je velmi jednoduché. Mohu ji pouze doporučit. Žádný zápach jako z běžného smažení, nemůžete prohloupit. Bravo tefal !
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

Darina
13.12.2013 - 17:47:06
  • Nechápu tolik povyku kvůli téhle fritéze. Při přípravě zeleniny, masa atd. jí normálně používám a pokaždé mám skvělé hranolky a pečené věci. Kupuju jenom ty nejlepší uzeniny, protože omezuju příjem tuků a musím říct, že třeba klobásky mám krásně a rovnoměrně dozlatova opečené, navenek i uvnitř. Je to rozhodně ten nejlepší způsob úpravy klobás, stačí je jen předtím napíchnout a nepřidávat žádný olej navíc. Žádný nepořádek, žádná spousta nádobí, vše v klidu a pohodě.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

Jana
13.12.2013 - 17:46:06
  • Mám Actifry asi tři týdny a je to fantastický vynález. Ze začátku jsem měla výhrady k délce času přípravy, proto jsem si ho nekoupila dříve (při použití běžné fritézy jsou hranolky za minutu). Nicméně, od té doby co jsem ji koupila v tom nevidím problém. Hranolky a opečené brambory jsou velmi chutné a hlavně mnohem zdravější. Používám svou Actifry každý den a to nejen pro přípravu hranolek, ale také na vaření masa jako je chilli con carne, kuře nebo hovězí. A její čištění je hračka, vše lze od sebe oddělit, je to tak jednoduché ! Skvělá koupě.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

Petr
13.12.2013 - 17:45:41
  • Máme fritézu asi tři týdny. Já si nebyl jistý tím, že bych ji měl koupit, ale moje žena ji chtěla. Byla to dobrá koupě, žádný zápach, hranolky jsou chutné a s použitím minima tuku. Vyzkoušeli jsme v ní i americké brambory. Mám k ní jedinou výhradu a to, že příprava jídla v ní trvá déle, ale na to si člověk brzy zvykne.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

Klára
13.12.2013 - 17:45:18
  • Mám již druhou Actifry, protože u té první se po 18 měsících rozbil motor. Byla jsem z ní však tak nadšená, protože v ní lze jednoduše připravit hranolky, pečenou zeleninu a omáčky dle přiložené kuchařky, že jsem ji musela mít znovu. Mínusem může být, že časovací zvonek nemusí být slyšet v rušné kuchyni a že přístroj nevypne. Velkým plusem je, že příprava jídla je bez zápachu, olej není rozprskán po celé troubě a velmi jednoduše se čistí.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

Anna
13.12.2013 - 17:44:30
  • Funguje přesně tak, jak byste čekali. Jednoduchá obsluha s přesnou dobou přípravy. Jediná nevýhoda je, že je docela těžká na zvednutí a není kam složit kabel, ale kromě těchto výhrad je fantastická!
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

Pavel
13.12.2013 - 17:44:18
  • Nemohl jsem uvěřit, že můžete mít hranolky připravené s jedinou lžící oleje. Teď můžeme jíst hranolky bez toho, aniž bychom se cítili provinile kvůli obsahu tuku. Pro mě je to skvělé, protože kvůli mé nemoci nemůžu jíst mastné jídlo. Možná si myslíte, že je drahá, ale jsou to dobře investované peníze. Já jsem měl i jiné levnější fritézy, ale všechny skončily v popelnici po pár měsících. Tahle překoná všechny. SUPER CHUTNÉ HRANOLKY, ABSOLUTNĚ FANTASTICKÉ, BEZ ZÁPACHU, NEMASTNÉ, NELITUJI ANI TROCHU PENĚZ, DÍKY TEFAL.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

jaha02
13.12.2013 - 17:43:31
  • Design, ovládání a účelnost jsou výborné. Negativní necím, obavy mám z trvanlivosti některých plastových částí.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

Petr N.
13.12.2013 - 17:43:18
  • Nevyhovující : uchycení držadla v teflonové nádobě zasahuje do prostoru, kde se otáčí lopatka. V mém případě došlo k zaseknutí připravovaného pokrmu mezi lopatkou a výčnělkem pro uchycení držadla.
  • Spokojenost : Úplně jiná chutná příprava pokrmů.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

JASSoft
13.12.2013 - 17:42:57
  • Celková spokojenost
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

Jitka
13.12.2013 - 17:42:53
  • jsem spokojená na větší hodnocení si netroufám,protože mám tefal actifry krátce
  • byla bych ráda,kdyby mi někdo poradil jak v něm udělat např.řízky,neboť kuchařka je málo obsáhlá a popis výrobku také nic moc.
 
  • zatím nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

Světoběžnice
13.12.2013 - 17:42:35
  • S kvalitou připraveného pokrmu. Zůstává skutečná chuť jídla. U hranolků neztrácí chuť brambor, není jsou přepálené jako u běžných fritéz.
 
  • Neobjevila jsem zatím nic, s čím bych nebyla spokojená?
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

Soptik7
13.12.2013 - 17:42:25
  • Jídlo z fritézy je vlemi chutné (trochu jinak chutná, než z klasického friťáku). Navíc zdravější, co dodat? :-)
 
  • Zatím jsem nenašla žádnou závadu..
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

Michal
13.12.2013 - 17:41:12
  • Pořídili jsme si s manželkou tento výrobek před třemi týdny. Milujeme hranolky, ale chtěli jsme jíst zdravěji. Actifry používáme nepřetržitě od té doby, co jsme si ji koupili. Může se zdát sice trochu dražší, ale je to dobrá dlouhodobá investice. Můžete v ní připravovat dokonalé hranolky, opečené brambory atd. a to vše s minimem tuku. Zkusili jsme přidat i bylinky do oleje, které ještě zvýraznily chuť hranolků. Těším se, až v ní vyzkoušíme uvařit další jídla.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)

TEFAL FZ700038 ActiFry - hodnocení zákazníků

henry
13.12.2013 - 17:40:37
  • Pomáhá ke zpracování potravin zdravým způsobem, hlavně tedy bez použití tuků.
 
  • Připadá mi předpotopní, když neumí samo vypnout po uplynutí nastaveného času.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (0)

Nedoporučuji

miapro
27.03.2013 - 14:16:49
  • malé množství tuku
 
  • - nekvalitní vydrží při každodenním používání cca půl roku¨
  • - kryt vlivem horka praská
  • - zadrhává se metla
  • - chybí zabezpečení proti přetečení

Hrůza, po 10 reklamací chci vrátit peníze a jsou tu dost problémy se servisem. Není kvalitní. Pokud hledáte lapač prachu a sváteční použití, tak hurá do něj, za tu cenu by mohl vydržet déle

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (1)
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
;